Co nového na realitním trhu v regionu Chomutovsko
05. 03. 2024

Co nového na realitním trhu v regionu Chomutovsko

V regionu Chomutovsko se dějí velké věci! Ať už hledáte nový domov nebo investiční příležitost, mám pro vás přehled nejzajímavějších novinek. Od pozemků pro výstavbu rodinných domů až po kvalitní byty k pronájmu, region nabízí široké možnosti pro každého. Přečtěte si můj článek a zjistěte, co všechno se na realitním trhu v Chomutovsku a okolí děje.

Pozemky pro výstavbu rodinných domů

V poslední době jsme svědky zvýšeného zájmu o pozemky v lokalitách Zaječice a Vysoká Pec. Ceny těchto pozemků jsou stále přívětivé a nabízejí skvělou příležitost pro ty, kdo sní o vlastním domově. Pro Vaši představu 1m2 zde pořídíte už od 2.500,-Kč. Pozemky se nabízí od 800m2 až 1.500m2. Díky dobré dostupnosti a krásnému okolí jsou tyto lokality ideální pro rodinné bydlení. Navíc, s aktuální legislativou a podmínkami pro stavební povolení, můžete s výstavbou svého nového domova začít prakticky ihned.

Byty na pronájem – kvalita je klíčová

V Chomutově a Jirkově je stále vysoká poptávka po kvalitních bytech k pronájmu. S příchodem nové pobočky Amazonu v Jirkově a rozvojem Žatecké zóny se očekává další nárůst zájmu o bydlení v těchto oblastech. Jako realitní makléřka mohu potvrdit, že byty k pronájmu, které jsou ve špatném stavu, jsou na trhu nežádoucí.  Proto je větší poptávka po starých nerenovovaných bytech ze strany investorů za nízkou cenu a nebo po bytech které jsou nově zrekonstruované a dají se ihned pronajmout. Nájemníci totiž nyní chtějí bydlet v hezkém a kvalitně zařízeném prostředí, a proto je důležité, aby majitelé nemovitostí do svých bytů investovali a udržovali je v dobrém stavu.

Pracovní příležitosti a jejich vliv na realitní trh

Otevření nové pobočky Amazonu v Jirkově a rozvoj průmyslové zóny v Žatci přináší do regionu nové pracovní příležitosti. Tento fakt má přímý vliv na realitní trh, neboť s příchodem nových pracovníků roste poptávka po bydlení. Tento trend může být zajímavý zejména pro investory, kteří hledají příležitosti v oblasti pronájmu nemovitostí. Jako realitní makléřka vám mohu pomoci identifikovat nejperspektivnější lokality a nemovitosti, které vám přinesou zajímavý výnos.

Pokud se se mnou budete chtít o něčem poradit, spojte se se mnou prostřednictvím kontaktů na mém webu. Jsem zde, abych vám pomohla najít váš vysněný domov nebo investiční příležitost, která vám přinese radost a užitek na mnoho let.

```

Bc. Iva Kopecká
Autor: Bc. Iva Kopecká

V realitách jsem od roku 2007. I mé předchozí pracovní aktivity byly spojené s úctou a profesionálním přístupem ke klientům. 

Práce realitního makléře mě skutečně baví a snažím se ji odvádět na špičkové úrovni. Točím video prohlídky, využívám profesionálního fotografa, vytvářím Home Staging, pracuji na sociálních sítích... vše s jasným cílem. Prodat vaši nemovitost za co nejvyšší cenu k vaší plné spokojenosti. 

Proč vznikly tyto stránky?

Abych zde prezentovala, že když dva dělají totéž, nikdy to není totéž. Je všeobecně známo, že rozdíl mezi makléři je řekněme nemalý. Prosím, přečtěte si mé tipy a články. Věřím, že vám tyto informace pomohou v rozhodování a že si pro prodej nemovitosti zvolíte tu správnou cestu. 

Za každým prodejem nemovitosti se totiž skrývá lidský příběh. A to je důvod, proč by nikdo neměl tak důležitý životní krok podceňovat. Ani prodávající, ani makléř. 

Záleží mi na odvedení špičkové práce a na spokojenosti klienta. A dbám na svém dobrém jménu a pověsti. Za mě pak hovoří reference spokojených klientů. 

Pokud jste dočetli až sem, máte můj obdiv a děkuji Vám. Pokud Vás cokoliv dalšího zajímá, neváhejte mě kontaktovat. Ráda se s Vámi sejdu u kávy.

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


Stáhněte si zdarma

7 chyb při prodeji nemovitosti

zpracováním osobních údajů